Advocaat van Bart De Pauw haalt stevig uit naar de VRT na zelfmoordpoging Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Advocaat van Bart De Pauw haalt stevig uit naar de VRT na zelfmoordpoging

Advocaat van Bart De Pauw haalt stevig uit naar de VRT na zelfmoordpoging

Bart De Pauw is deze ochtend overgebracht naar het ziekenhuis na een zelfmoordpoging. Dat bevestigde zijn vrouw Ines eerder vandaag. Nu reageert ook een van zijn advocaten op dit vreselijke nieuws.

“Hij loopt rond met groot verdriet, kwaadheid en grote schaamte”, vertelde Ines De Vos aan Het Laatste Nieuws nadat het nieuws naar buiten kwam dat haar man in het ziekenhuis is opgenomen na een zelfmoordpoging. Ook een van de advocaten van Bart De Pauw, John Maes, bevestigt nu dat hij diep zat. “Ik ben inderdaad geschrokken, maar tegelijkertijd ook niet”, klinkt het.

“Door alle aantijgingen, vanaf de zaak publiek werd tot na het proces, is hij uiteindelijk een soort paria geworden”, vertelt de advocaat. Volgens Maes is De Pauw zelfs het voorwerp van spot geworden. “Ik vermoed dat het voor hem op een bepaald moment ondraaglijk is geworden", verduidelijkt hij. Ook vindt Maes het erg dat het zo is moeten lopen, omdat hij denkt dat het gewoon tot bemiddeling had kunnen komen.

“Ik blijf ervan overtuigd dat de VRT dit van bij het begin verkeerd heeft aangepakt en dat zij die een klacht hebben neergelegd, nooit hadden gewenst dat het zo’n procedureslag werd”, zegt hij. “Deze zaak moest via bemiddeling gaan. Bart De Pauw is een mens zoals u en ik. Met zijn fouten ook, dat is evident, maar dit heeft hij niet verdiend. Niemand wil nog met hem samenwerken”, besluit Maes.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws