Stan Van Samang openhartig over band met 'Thuis'-collega Lauren Müller Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Stan Van Samang openhartig over band met 'Thuis'-collega Lauren Müller

Stan Van Samang openhartig over band met 'Thuis'-collega Lauren Müller

In ‘Thuis’ zijn Harry (Stan Van Samang) en Thilly (Lauren Müller) onlangs weer herenigd én zelfs in het huwelijksbootje gestapt. Echt genieten van hun wittebroodsweken kunnen ze niet. Maar gelukkig gaat het er op en naast de set een pak gezelliger aan toe dan in de reeks.

Stan Van Samang heeft een drukke agenda voor de boeg. Zo staat de zanger binnenkort op Het Schlagerfestival in Hasselt en is hij druk in de weer met het schrijven van een nieuw album. Maar hij staat natuurlijk vooral dagelijks op de set van ‘Thuis’ als zakenman Harry Peeters.

“Een heel toffe uitdaging, met geweldige collega’s”, denkt Stan erover in Het Laatste Nieuws. De sfeer op de set zit duidelijk goed. Vooral met zijn tegenspeelster Lauren Müller - sinds vorige week ook zijn echtgenote in de reeks - lijkt hij het goed te kunnen vinden. Ook naast de set zien ze elkaar regelmatig. “Dankzij Lauren heb ik er trouwens een extra uitdaging bij”, vertelt de ‘Thuis’-acteur.

Samen zijn ze serieus aan het trainen geslagen. Lauren is namelijk meter van ‘De 100 kilometer run’, een initiatief voor ‘Kom Op Tegen Kanker’. “Ik zal twintig kilometer lopen, en ben druk aan het trainen”, weet Stan te vertellen. Dat is niet meteen van zijn gewoonte, maar voor zijn liefste ‘Thuis’-collega en dit prachtige initiatief maakt hij maar al te graag een uitzondering.

Populair

Laatste nieuws