Aandachtige 'Thuis'-kijkers tikken makers op de vingers: "Wat een cruciale fout" TV en Radio
TV en Radio

Aandachtige 'Thuis'-kijkers tikken makers op de vingers: "Wat een cruciale fout"

Aandachtige 'Thuis'-kijkers tikken makers op de vingers: "Wat een cruciale fout"

Over de verhaallijnen van ‘Thuis’ wordt op sociale media naar goede gewoonte weer druk gespeculeerd. Maar ook een foutje gaat bij de trouwe kijkers nooit onopgemerkt voorbij.

In de aflevering van gisteren bespraken de vier vrouwen van Feniks - Karin, Femke, Rosa en Tamara - hoe ze Waldek uit de vennootschap wilden zetten. Ze beklonken hun vruchtbare samenwerking met het nodige glaasje cava. Verrassend genoeg greep ook Tamara (Tine Priem), die het kindje van Lowie en Paulien draagt, naar een bubbeltje.

“Tamara was mee cava aan het drinken, zij is toch zwanger?”, merkt een aandachtige kijker op op Facebook. En dat was extra opvallend aangezien Tamara de afgelopen weken wél altijd voor een alcoholvrije optie kiest. Foutje van de productie? “Oei, wat een stomme fout”, “Duidelijk een fout in de regie”, “Een onoplettendheidje, ‘Thuis’?” en “Wel meteen een cruciale fout”, denken de fans erover.

Al lijkt niet iedereen te geloven dat het om een foutje zou gaan. “Misschien was het alcoholvrije cava”, denkt een trouwe kijker. “Ze hebben ook alcoholvrije wijnen in de wijnbar, dus misschien was het dat”, “Zal wel zonder alcohol geweest zijn” en “Maar ze zouden dat er beter wel bij vermelden”, reageren enkele fans. “Eén glaasje kan trouwens geen kwaad, alles met mate”, wil iemand nog kwijt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws