Dag na zelfmoordpoging: zo gaat het nu met de gezondheid van Bart De Pauw Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Dag na zelfmoordpoging: zo gaat het nu met de gezondheid van Bart De Pauw

Dag na zelfmoordpoging: zo gaat het nu met de gezondheid van Bart De Pauw

Gisteren werd Bart De Pauw met spoed opgenomen in het Heilig Hart-ziekenhuis in Lier na een zelfmoordpoging. Nu komt er opnieuw meer nieuws naar buiten over zijn toestand.

Dinsdagochtend werd Bart De Pauw met spoed overgebracht naar het ziekenhuis in Lier nadat hij probeerde zich van het leven te beroven. Dat trieste nieuws bevestigde zijn vrouw Ines De Vos aan de redactie van Het Laatste Nieuws. Volgens haar ging het al een hele tijd niet goed met de televisiemaker.

“Bart zat de laatste tijd heel diep. Hij loopt rond met groot verdriet, kwaadheid en grote schaamte”, vertelde zijn vrouw. Bart werd met spoed opgenomen in het ziekenhuis, maar hij was bij bewustzijn en niet in levensgevaar. Gisteren mocht hij ook al het ziekenhuis verlaten en momenteel is hij terug thuis.

“Hij is al een lange tijd in behandeling”, gaf Ines ook toe. “Soms gaat het relatief goed met hem. Op andere dagen lukt het niet. We hopen hierdoor te geraken”, klonk het aangedaan. “We willen er nu natuurlijk zijn voor Bart. We willen dit in alle rust nu kunnen verwerken en hopen dat iedereen ons nu ook die rust gunt”, aldus Ines.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws