Wilde Bart De Pauw naar het buitenland vertrekken? Jan Verheyen onthult meer Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Wilde Bart De Pauw naar het buitenland vertrekken? Jan Verheyen onthult meer

Wilde Bart De Pauw naar het buitenland vertrekken? Jan Verheyen onthult meer

Een dag na de zelfmoordpoging van Bart De Pauw praat Jan Verheyen openlijk over de impact van het proces op de gemoedstoestand van zijn goede vriend. Zo geeft de regisseur ook toe dat Bart wel eens sprak over de optie ‘buitenland’.

“Vreselijk nieuws, maar niet geheel onverwacht, helaas”, heeft Jan Verheyen te zeggen over de zelfmoordpoging van Bart De Pauw. Aan Het Laatste Nieuws vertelt hij dat het vonnis geen closure heeft gebracht, omdat Bart De Pauw geen tweede kans heeft gekregen. “Hij is stout geweest en mag nooit meer meespelen. Da’s ongelofelijk hard”, aldus de regisseur.

Verheyen vindt het dus erg jammer dat Bart niet meer aan de bak geraakt. “Ik ben geen producent, ik héb gewoon geen werk voor hem”, verduidelijkt hij. “En het feit dat hij op de zwarte lijst staat, betekent de facto ook het einde van Koeken Troef, zijn productiebedrijf”, gaat hij verder. Jan verklapt ook dat daarom de optie 'buitenland' weleens ter sprake kwam, maar dat vindt hij allesbehalve een goed idee.

"Ten eerste zou dat als een vlucht bekeken worden en ten tweede is hij dan zijn grootste wapen kwijt: het Nederlands”, legt Jan uit. “Alles wat Bart vroeger heeft gemaakt, draaide rond taal”, klinkt het. Ten slotte wil Verheyen ook nog duidelijkheid scheppen. “Hij is niet boos over zijn veroordeling, met een gebrek aan schuldbesef heeft het niéts te maken. Bart is kwaad omdat hij als publieke figuur al veel harder gestraft is dan normaal én omdat hij geen tweede kans krijgt”, besluit hij.

Populair

Laatste nieuws