Loredana en Pat Krimson hebben bijzonder heuglijk nieuws te melden: "Proficiat!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Loredana en Pat Krimson hebben bijzonder heuglijk nieuws te melden: "Proficiat!"

Loredana en Pat Krimson hebben bijzonder heuglijk nieuws te melden: "Proficiat!"

Loredana en Pat Krimson hebben dit jaar Valentijnsdag op een wel heel speciale manier gevierd. De tortelduifjes gaven elkaar namelijk het ja-woord en daar vertellen ze nu wat meer over.

Vorig jaar, toen het koppel al zo’n zeven jaar samen was, vroeg Pat Krimson Loredana ten huwelijk. “Het was heel onverwacht, maar wel heel mooi”, vertelde de zangeres toen over het aanzoek. Nu maakt het koppel bekend dat ze gisteren, op Valentijnsdag, eindelijk in het huwelijksbootje zijn gestapt.

In de live-uitzending van radiozender Joe verklapt het koppel dat heuglijke nieuws. “Het is nu meneer en mevrouw Claesen”, klinkt het dolgelukkig. “We zijn gisteren getrouwd voor de wet in Zonhoven en gaven ’s avonds een klein feestje”, aldus Loredana en Pat. “Eigenlijk alleen met onze ouders en naaste familie. Gewoon samen zijn en lekker eten. Een groot feest komt er nog aan”, leggen ze uit.

Ook al hun volgers op Instagram mogen nu weten dat ze getrouwd zijn. “Een magisch moment op een romantische, zonnige dag”, schrijft Loredana onder een wondermooie trouwfoto. “Samen uit, samen thuis en vooral zoveel mogelijk samen zijn. We said yes”, besluit ze. “Prachtig”, “Proficiat”, “Zalig”, “Jullie stralen” en “Van harte gefeliciteerd”, klinkt het meermaals in de comments.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws