Erik Van Looy lost groot nieuws over het nieuwe seizoen van 'De Slimste Mens' TV en Radio
TV en Radio

Erik Van Looy lost groot nieuws over het nieuwe seizoen van 'De Slimste Mens'

Erik Van Looy lost groot nieuws over het nieuwe seizoen van 'De Slimste Mens'

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ draaien op volle toeren en nu verklapt Erik Van Looy alweer leuk nieuws. De presentator onthult namelijk wie de tweede deelnemer is.

Erik Van Looy zal dit najaar opnieuw te zien zijn als presentator in de nieuwe reeks van ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Onlangs maakte hij al de eerste kandidaat van het 21ste seizoen bekend. Zo vroeg hij tijdens een live-uitzending van ‘De Ideale Wereld’ aan stand-upcomedian Jade Mintjens of ze wilde deelnemen.

Natuurlijk zei de 24-jarige comédienne meteen ‘ja’. “Mijn geluk kan niet meer op”, vertelde ze toen al. Nu, enkele weken na de onthulling van de eerste kandidate, maakt de presentator een tweede naam bekend. In de talkshow ‘De Tafel van Vier’ zegt hij dat niemand minder dan Annelien Coorevits zal deelnemen aan het programma.

“Dat is al iemand die we al jaren vragen. Dus daar ben ik heel blij mee”, aldus Erik. Daarnaast vertelt hij ook wie nog bovenaan zijn verlanglijstje staat. Zo zou hij graag enkele juryleden zoals James Cooke, Herman Brusselmans en Stefaan Degand willen strikken voor de quiz.

Populair

Laatste nieuws