Twee jaar na zware burn-out: zo gaat het nu met 'Thuis'-actrice Tine Priem Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Twee jaar na zware burn-out: zo gaat het nu met 'Thuis'-actrice Tine Priem

Twee jaar na zware burn-out: zo gaat het nu met 'Thuis'-actrice Tine Priem

Tine Priem onthulde onlangs op sociale media dat ze tweeënhalf jaar geleden kampte met een zware burn-out. Al snel werd ze overstelpt met lieve berichtjes en nu laat de actrice ook weten hoe het momenteel met haar mentale gezondheid gesteld is.

Begin februari deelde Tine Priem een moedige bekentenis op haar Instagrampagina waarin ze openhartig vertelde over haar burn-out. “Volledig uitgeput, zowel mentaal als fysiek. Zoveel willen doen, maar niets lukte nog. Mentaal vond ik het zeer zwaar te aanvaarden dat mijn lichaam niet meer wou meewerken”, schreef ze toen.

Aan TV-Familie vertelt ze nu dat ze heel blij is dat ze dit gepost heeft. “Ik heb enorm veel warme reacties ontvangen na mijn verhaal op sociale media”, zegt ze. “Zo zie je maar hoeveel mensen in hetzelfde schuitje zitten of hebben gezeten. Niemand hoeft zich hiervoor te schamen”, aldus de ‘Thuis’-actrice. Ondanks dat de burn-out zo’n twee jaar is blijven sluimeren, gaat het nu terug goed met Tine.

“Ondertussen ben ik er volledig uit”, klinkt het trots. De score die ze nu plakt op haar welbevinden? “Toch minstens een acht op tien, hoor”, geeft ze toe. “Want alles wat ik nu doe, doe ik heel graag. Met passie en plezier”, legt ze uit. “Ik kan nu echt zeggen dat ik gelukkig ben. Vroeger ook, maar misschien dat ik er nu meer bij stilsta. En ik waak nu over de signalen die m’n lichaam mij geeft”, besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws