'Temptation'-Megan zegt vaarwel tegen blonde lokken en showt totaal nieuwe look Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Temptation'-Megan zegt vaarwel tegen blonde lokken en showt totaal nieuwe look

'Temptation'-Megan zegt vaarwel tegen blonde lokken en showt totaal nieuwe look

Net na de belastingheisa verraste Megan Desaever plots al haar volgers op Instagram met enkele kiekjes waarop ze haar nieuwe coupe toonde. Zo koos ze voor een blond kapsel, maar nu ziet de realityster er alweer compleet anders uit.

Er wordt opnieuw heel wat geschreven over Megan Desaever. De ‘Temptation Island’-ster veroorzaakte enkele weken geleden heel wat heisa door in een talkshow toe te geven dat ze geen belastingen betaalt op haar OnlyFans-inkomsten. Ondertussen is er al een gerechtelijk onderzoek geopend naar Megan, maar daar ligt ze duidelijk niet wakker van.

Ze liet toen ook al weten dat ze graag naar Dubai zou verhuizen samen met haar vriend Dennis Roos, omdat het daar belastingvrij is. De twee maakten ook nog maar pas bekend dat ze verloofd waren, maar nu hebben ze alweer een punt achter hun relatie gezet. Op sociale media gaat het er hevig aan toe, want ze verwijten elkaar van alles en nog wat.

De relatie met Dennis is een afgesloten hoofdstuk voor Megan en ze is klaar voor het volgende. En hoe kan je beter aan je nieuwe toekomst starten dan met een nieuwe look? Het ‘Temptation Island’-gezicht heeft haar blonde lokken terug bruin laten verven en dat showt ze nu op haar Instagramverhaal. “Terug naar mezelf”, schrijft ze erbij.

'Temptation'-Megan zegt vaarwel tegen blonde lokken en showt totaal nieuwe look

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws