Sven Ornelis heeft een duidelijke boodschap voor Bart De Pauw na wanhoopsdaad Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Sven Ornelis heeft een duidelijke boodschap voor Bart De Pauw na wanhoopsdaad

Sven Ornelis heeft een duidelijke boodschap voor Bart De Pauw na wanhoopsdaad

Eerder deze week bevestigde Ines De Vos dat haar echtgenoot Bart De Pauw een zelfmoordpoging ondernomen heeft. Schokkend nieuws dat ook radiopresentator Sven Ornelis niet onberoerd laat. Op Twitter spreekt hij nu klare taal.

Dinsdagochtend kwam het nieuws naar buiten dat Bart De Pauw met spoed opgenomen was in het ziekenhuis. Zijn vrouw Ines De Vos bevestigde niet veel later dat het om een zelfmoordpoging ging. Bart was gelukkig buiten levensgevaar en hij mocht dezelfde dag het ziekenhuis nog verlaten.

Toch gaat het mentaal niet goed met de televisiemaker. “Bart zat de laatste tijd heel diep”, gaf zijn vrouw toe aan Het Laatste Nieuws. “Hij loopt rond met groot verdriet, kwaadheid en schaamte”, aldus Ines. “We hopen hierdoor te geraken”, wist ze nog te vertellen. Ook radiopresentator Sven Ornelis is erg aangedaan door dit droevige nieuws.

Op Twitter heeft hij nog wat te zeggen over deze gebeurtenis. “Hopen dat Bart De Pauw en zijn familie een rustige uitweg vinden uit deze meer dan ellendige situatie”, schrijft hij. “Veel sterkte aan hen en aan zij die soms geen uitweg meer zien”, voegt de radiostem er nog aan toe. “Dit is mooi van u, Sven”, “Volledig mee eens” en “Zo is dat, Sven”, reageren enkele volgers op zijn tweet.

Populair

Laatste nieuws