Belangrijke afwezige op huwelijk met Loredana valt Pat Krimson zwaar Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Belangrijke afwezige op huwelijk met Loredana valt Pat Krimson zwaar

Belangrijke afwezige op huwelijk met Loredana valt Pat Krimson zwaar

Valentijn was dit jaar een extra mooie dag voor Pat Krimson en Loredana De Amicis. Een jaar na hun verloving stapte het koppeltje eergisteren in het huwelijksbootje. Ze vierden een bescheiden feestje onder familie. Maar jammer genoeg ontbrak er voor Pat een belangrijk iemand op zijn trouwdag.

Pats mama is afgelopen zomer helaas overleden aan de gevolgen van dementie. De dj moest haar dus helaas missen op zijn grote dag. En dat was allesbehalve gemakkelijk. “De voorbije jaren waren heel moeilijk door die ziekte, maar gelukkig wist ze nog wel dat 'Lory' en ik verloofd waren. Dat troost ergens”, vertelt hij, hoe pijnlijk het ook is.

Maar ondanks het grote gemis, waren de tortelduifjes meer dan ooit klaar om volmondig ja te zeggen. “Loredana en ik hebben al heel wat samen doorstaan. Ook nog de gezondheidsproblemen van mijn vrouw (eerst moest ze een tumor in de hals laten weghalen, nadien een cyste op de blaas, red.). Maar telkens opnieuw overwint onze liefde zulke moeilijke momenten. Daarom had ik gewoon zoiets van: 'Kom, laten we gewoon nú trouwen’”, aldus Pat.

Een jaar na het aanzoek is het er dus eindelijk van gekomen. Maar heel last minute: pas vier weken voor valentijn kwam het koppeltje met die datum op de proppen. “Een hele mooie dag voor ons. De dag voordien ben ik zelf jarig”, klinkt het bij Loredana. “Oké, we hadden amper vier weken om te plannen, maar wij kunnen heel goed omgaan met deadlines, dus waarom niet? We zijn er keihard voor gegaan.”

Populair

Laatste nieuws