Meteen na huwelijk: Loredana en Pat hebben groot nieuws over gezinsuitbreiding Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Meteen na huwelijk: Loredana en Pat hebben groot nieuws over gezinsuitbreiding

Meteen na huwelijk: Loredana en Pat hebben groot nieuws over gezinsuitbreiding

Valentijn was dit jaar extra speciaal voor Pat Krimson en Loredana De Amicis. Drie dagen geleden, op de dag van de liefde, beloofde het koppeltje elkaar eeuwige trouw. Ze kunnen dus gaan genieten van hun wittebroodsweken onder hun tweetjes. En zo hakken ze meteen ook een knoop door over hun kinderwens.

Een jaar verloofd en toch heel last minute getrouwd. Weinigen doen het Pat Krimson en Loredana De Amicis na. “Een maand geleden zei Pat: 'Ik heb een huwelijksdatum: 14 februari’”, vertelt Loredana in Het Belang van Limburg. “De dag na mijn verjaardag! Dat vond ik heel tof, tot ik besefte dat we maar een maand hadden om alles geregeld te krijgen.”

“Maar het is gelukt! En het zonneke heeft de hele dag geschenen”, vertelt de zangeres dolgelukkig. Na zes jaar mogen Pat en Loredana zich nu dus ook een getrouwd koppel noemen. Maar wat zal toekomst nog brengen voor hun tweetjes? Een kindje misschien?

“Een kindje? Nee, dat stadium zijn we gepasseerd”, zegt Pat klaar en duidelijk. “Daar zijn we allebei heel zeker van. Onze aandacht gaat naar mijn dochter Troy, die ons bruidsmeisje was. Troy is heel blij voor mij en haar plusmama.” Dat maakte zijn tienjarige dochter ook duidelijk in haar zelfgeschreven speech op Pat en Loredana's huwelijk.

Populair

Laatste nieuws