Opnieuw zware tegenslag voor Ann Van den Broeck en Stany Crets: "Doet veel pijn" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Opnieuw zware tegenslag voor Ann Van den Broeck en Stany Crets: "Doet veel pijn"

Opnieuw zware tegenslag voor Ann Van den Broeck en Stany Crets: "Doet veel pijn"

Ann Van den Broeck en Stany Crets hebben al gemakkelijkere tijden gekend. Afgelopen zomer werd bij de musicalactrice borstkanker vastgesteld. Gelukkig is ze eindelijk op de goede weg richting genezing. Maar nu is het haar man die slecht nieuws moet brengen.

Het rommelt namelijk achter de schermen bij ‘Winterrevue’, de eindejaarsshow die Stany Crets al zeven jaar op een rij met glans regisseert. En het zal helaas ook bij die zeven jaar blijven. De regisseur maakte het conflict publiek door zijn ontslag aan te kondigen op Facebook. “Beste vrienden, met spijt in het hart moet ik noodgedwongen afscheid nemen van het kind dat ik acht jaar geleden mee op de wereld zette”, laat hij weten. “De Winterrevue van/door/met/in/uit/onder Stany Crets is niet meer.”

“Jarenlang bouwden we met een ploeg aan een merk en hadden daar goede afspraken over. Deze afspraken zouden nu drastisch veranderen en daar kon ik me niet in vinden”, legt de regisseur uit. Er staan namelijk heel wat bezuinigingen op de planning. “Het is begrijpelijk dat je af en toe dingen moet herbekijken en daar heb ik me ook altijd voor opengesteld, maar soms primeert je eergevoel.”

“Helaas. Het is wat het is, maar het doet pijn om je kind zo plots te zien verdwijnen. Ik hoopte de tiende editie ooit te maken, maar helaas, het blijft (voorlopig) bij zeven”, sluit Stany zijn bericht af. Producer Dirk Van Vooren wil in Het Laatste Nieuws wel onderstrepen dat zijn ontslag niet het einde van ‘Winterrevue’ betekent. “Voor alle duidelijkheid: er komt dus wel degelijk een achtste editie”, klinkt het.

Populair

Laatste nieuws