Jan Verheyen wil iets belangrijks kwijt over zelfmoordpoging van Bart De Pauw Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jan Verheyen wil iets belangrijks kwijt over zelfmoordpoging van Bart De Pauw

Jan Verheyen wil iets belangrijks kwijt over zelfmoordpoging van Bart De Pauw

Dinsdagmiddag raakte het vreselijke nieuws bekend dat Bart De Pauw na een zelfmoordpoging afgevoerd werd naar het ziekenhuis. Intussen is de voormalige tv-maker weer thuis en aan de beterhand. Voor velen, waaronder regisseur Jan Verheyen, sloeg dit nieuws in als een bom.

Al was hij toch niet volledig verrast. “Vreselijk nieuws, maar niet geheel onverwacht, helaas”, zei Jan Verheyen erover in Het Laatste Nieuws. Volgens hem heeft het vonnis Bart geen closure gebracht, omdat hij geen tweede kans heeft gekregen. “Hij is stout geweest en mag nooit meer meespelen. Da’s ongelofelijk hard”, aldus de regisseur.

“Bart zat zeer diep. Hij zit al op een soort emotionele rollercoaster sinds zijn ontslag bij de VRT”, vertelt de regisseur nu in de HLN-podcast ‘De Mediawatchers’. Jan Verheyen is een van de weinigen die nog contact hebben met Bart. Hij neemt het dan ook nog steeds op voor zijn goede vriend. “Vriendschap is niet grenzeloos, maar na 25 jaar laat ik Bart niet vallen”, besluit hij. Maar er moet hem wel nog iets belangrijks van het hart over de hele heisa die op sociale media is ontstaan.

“Maar laat daar geen enkel misverstand over bestaan: ik vind het verschrikkelijk dat een aantal van die vrouwen (die hem destijds aangeklaagd hebben voor grensoverschrijdend gedrag, red.) op sociale media aangevallen worden.” Zo worden zij meermaals als de schuldigen aangeduid die Bart zogezegd zo ver hebben gedreven. Onterecht, vindt Jan. “Bart is zich zeer goed bewust dat hij stommiteiten heeft begaan, maar die vrouwen staan hier nu echt volledig los van.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws