De mama achterna? Zoon van Tine Embrechts onthult grootse plannen in de media TV en Radio
TV en Radio

De mama achterna? Zoon van Tine Embrechts onthult grootse plannen in de media

De mama achterna? Zoon van Tine Embrechts onthult grootse plannen in de media

Tine Embrechts is intussen al jaren een gevestigde waarde in het Vlaamse medialandschap. Momenteel zetelt ze in de jury van ’The Masked Singer’, maar vooral als actrice heeft ze al heel wat grote producties op haar naam staan. En die interesse wordt blijkbaar doorgegeven van moeder op zoon.

Tine Embrechts’ oudste zoon Luis Oscar is goed op weg om in de voetsporen van zijn moeder te treden. Onder de naam OSKI bracht hij recent zijn nieuwste single ‘These Nights’ uit met niemand minder dan Laura Tesoro. Ook een verdere samenwerking in de toekomst sluit het duo niet uit. “Luis Oscar heeft zijn project en ik het mijne. Maar dit was een leuke ervaring, dus komt het er misschien nog van”, denkt Laura erover in Dag Allemaal.

En als muziek niets wordt, kan hij het misschien op de televisie proberen, zijn mama achterna? Presenteren lijkt niet meteen zijn ding. “Daar ben ik te chaotisch voor in mijn hoofd”, klinkt het bij Luis Oscar. Maar acteren spreekt de jonge muzikant duidelijk wel aan.

“Ten eerste omdat mijn mama een groot voorbeeld voor mij is”, legt Tines oudste zoon uit. “Dankzij haar heb ik veel mensen leren kennen in het acteursmilieu. Ik weet niet of ik goed zou acteren, maar ik zou niet twijfelen als ze mij zouden vragen”, besluit Luis Oscar.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws