"Enige wat ik vraag": Niels Destadsbader rekent op bijzondere wijze af met haat Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Enige wat ik vraag": Niels Destadsbader rekent op bijzondere wijze af met haat

"Enige wat ik vraag": Niels Destadsbader rekent op bijzondere wijze af met haat

Sinds zijn overstap naar de VRT krijgt Niels Destadsbader meer dan ooit harde kritiek over zich heen. De zanger reageerde voorlopig niet op alle haat die hij over zich heen kreeg, maar probeert nu onder woorden te brengen wat dat met hem doet. En hoe kan dat beter dan met een nieuwe single?

‘Jezelf zijn’, zo heet het nieuwste nummer van Niels Destadsbader. Samen met goede vriend Miguel Wiels dook hij de studio in en schreef hij een song over de haatcomments waarmee hij dagelijks te maken krijgt en over de negatieve artikels die over hem verschijnen. "Er is zoveel online verschenen, ook dingen die echt niet oké waren”, vertelt de zanger bij Qmusic.

Niels vindt het dan ook van uiterst belang om cyberpesten bespreekbaar te maken. “Ik ben een volwassen man en kan het allemaal wel een plaats geven. Maar als ik dan lees dat een 14-jarige jongen uit het leven stapt, omdat hij op sociale media gepest wordt, dan word ik daar heel ongelukkig van", klinkt het.

Daarom willen Niels en Miguel met hun nummer iets negatiefs omzetten in iets positiefs. “Het enige dat ik vraag is dat mensen twee seconden nadenken als ze iets online posten. Dat ze stilstaan bij de gevolgen die het kan hebben en wat het met die andere persoon kan doen”, aldus de zanger.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door MNM (@mnmbe)

Populair

Laatste nieuws