Pommeline Tillière krijgt harde commentaar te slikken: "Lijkt meer op een kerel" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Pommeline Tillière krijgt harde commentaar te slikken: "Lijkt meer op een kerel"

Pommeline Tillière krijgt harde commentaar te slikken: "Lijkt meer op een kerel"

Pommeline Tillière krijgt de laatste tijd heel wat kritiek over haar uiterlijk te verduren. Onder andere over haar gewicht is er al heel wat geschreven, maar nu krijgt de realityster alweer nare reacties naar het hoofd geslingerd.

Pommeline Tillière, die we nog kennen van ‘Temptation Island’, komt steeds vaker in aanraking met bodyshamers. Zo kreeg ze recent onder meer reacties van volgers die zich afvroegen of ze zwanger was, omdat ze wat was bijgekomen. Ze kaartte dit probleem toen meteen aan en ze maakte duidelijk dat zulke reacties echt niet oké zijn.

Echter heeft een van haar volgers nu opnieuw een wansmakelijke reactie achtergelaten. “Lijkt met de dag meer op een kerel”, klinkt het in de comments onder de foto van Pommeline waarop ze op haar motor zit. “Oké, maar deze man snap ik ook niet”, vertelt ze nu in een filmpje op haar Instagramverhaal. “Ik ga meer en meer op een man lijken, omdat ik met een Harley rijd. Dus Harley-rijders zijn mannen?”, vraagt ze zich af.

Meteen daarna krijgt ze heel wat berichtjes binnen van haar volgers die zich afvragen waarom ze nog aandacht besteed aan zulke opmerkingen. “Dat is gewoon omdat ik dat grappig vind”, verduidelijkt Pommeline. “Ik vind dat leuk om daar reacties op te geven. Dat is de reden waarom ik dat deel. Dat is totaal niet omdat dat met mij iets doet”, besluit ze.

Pommeline Tillière krijgt harde commentaar te slikken: "Lijkt meer op een kerel"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws