Wordt Lize Feryn binnenkort mama? Aster Nzeyimana verklapt meer over kinderwens Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Wordt Lize Feryn binnenkort mama? Aster Nzeyimana verklapt meer over kinderwens

Wordt Lize Feryn binnenkort mama? Aster Nzeyimana verklapt meer over kinderwens

In 2018 viel Aster Nzeyimana in zwijm voor actrice en model Lize Feryn en het is duidelijk nog steeds grote liefde. Maar denken de tortelduifjes eraan om binnenkort aan kindjes te beginnen? Aster spreekt zich in ‘Story’ duidelijk uit over zijn kinderwens.

Aster Nzeyimana schittert vanavond opnieuw in ‘The greatest dancer van Vlaanderen’ op Eén aan de zijde van Siska Schoeters, mama van twee kindjes: Lucien en Minnie. “De kinderen zijn het allerbelangrijkste in mijn leven, dus ik zie ze echt heel veel”, vertelt de presentatrice erover in Story. “De kinderen zijn Siska haar leven. Dat is zo mooi om te horen”, glundert co-presentator Aster.

Maar als hij Siska zo bezig ziet en hoort, begint het bij hem dan ook niet stilaan te kriebelen om papa te worden? Het 29-jarige sportanker is intussen al zo’n vijf jaar samen met Lize Feryn. “En ik heb wel een grote kinderwens”, geeft Aster toe in het weekblad.

Toch zal er nog niet meteen een kleine Aster of Lize rondlopen. “Maar ik zie mezelf nog niet meteen papa worden”, denkt de sportcommentator erover. “Lize en ik willen eerst nog wat genieten van onze vrijheid én van mekaar”, besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws