Nieuwe foto van Laura Lieckens lokt reacties uit: "Je bent zó mager geworden" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Nieuwe foto van Laura Lieckens lokt reacties uit: "Je bent zó mager geworden"

Nieuwe foto van Laura Lieckens lokt reacties uit: "Je bent zó mager geworden"

Laura Lieckens deelt op haar Instagrampagina een nieuw kiekje van haar avondje uit. Al snel hebben haar volgers daar wat over te zeggen, want ze vinden dat de ‘Blind Getrouwd’-ster wel heel veel kilo’s is kwijtgespeeld.

Laura Lieckens kennen we nog van ‘Blind Getrouwd’. Ze stapte in het VTM-programma in het huwelijksbootje met Sonny, maar helaas sloeg de vonk niet over tussen de twee. Niet veel later vond Laura wel de liefde. Ondertussen is ze al een hele tijd samen met haar vriend Yorben en afgelopen zomer mochten ze hun eerste kindje verwelkomen.

Na de geboorte van haar zoontje Eben raakte Laura haar zwangerschapskilo’s snel kwijt. Echter merken enkele volgers nu op dat ze wel heel mager is geworden. “Wow zeg… je bent zó mager geworden”, klinkt het in de comments onder haar nieuwe foto op Instagram. “Een beetje meer eten hoor, want té mager is voor niks goed”, voegt de ongeruste volger er nog aan toe.

Toch krijgt Laura ook heel wat positieve reacties te horen. “Wat een babe”, "Hot as hell, girl", “Knappe dame”, “Amai”, “Sexy lady”, “Wat een schoon moedertje”, “Vamp”, “Wauw”, “Mooi”, “Hola, knappe mama” en “Wat een bommetje ben jij”, reageren ze onder andere ook nog.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws