'Big Brother'-bewoners krijgen het wel erg gezellig: "Love is in the air" TV en Radio
TV en Radio

'Big Brother'-bewoners krijgen het wel erg gezellig: "Love is in the air"

'Big Brother'-bewoners krijgen het wel erg gezellig: "Love is in the air"

Valentijn is net achter de rug, maar in het ‘Big Brother’-huis hangt de liefde duidelijk nog in de lucht. Na de mogelijk ontluikende romance tussen Danny en Chelsea, wordt er opnieuw heel wat geflirt onder de bewoners.

In een eerlijk gesprek legt Jason (20) zijn liefdesverklaring af aan Chiara (27). “Ik vind het wel steeds leuker dat je er bent”, merkt de deelnemer op. “Als je nu 7 jaar jonger was en bij mij in de buurt woonde, had ik mijn kans gewaagd. Maar dat gaat nu niet, je zit in een andere levensfase”, besluit hij. Chiara is in ieder geval enorm gevleid.

Maar ook Michelangelo lijkt in zwijm te vallen voor haar charmes. “Maar hij doet dat om te lachen, hoor”, denkt de blondine erover. Maar daar is Jason niet van overtuigd. “Soms denk ik dat hij echt aan het proberen is”, klinkt het. En daar lijkt Chiara nu in mee te gaan. Ook zij groeit dichter en dichter naar hem toe.

Even later zien we de twee buiten al knuffelend op de bank zitten. Michelangelo en Chiara kruipen steeds dichter tegen elkaar aan. “Ohla, hoe zitten zij daar nu?”, merkt medebewoonster Charlotte op. “Oh damn, love is in the air”, roept ze. “Schattig”, “Mijn favorietjes”, “Wat een schatjes”, “Zooo cute” en “I love this”, reageren de trouwe kijkers. Oordeel vooral zelf op de beelden hieronder.

Populair

Laatste nieuws