Véronique De Kock is er niet goed van: "Paniek ten huize Goossens-De Kock" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Véronique De Kock is er niet goed van: "Paniek ten huize Goossens-De Kock"

Véronique De Kock is er niet goed van: "Paniek ten huize Goossens-De Kock"

Véronique De Kock schrok zich rot toen ze plots een opvallende ontdekking deed. De ex-Miss België ondernam meteen actie en nu legt ze aan al haar volgers op Instagram uit wat er juist gaande was.

Véronique De Kock is ondertussen al enkele jaren samen met Manuel Goossens. In 2018 kwam het nieuws naar buiten dat de twee al enkele maanden verloofd waren en in 2019 stapten ze dan eindelijk in het huwelijksbootje. Véronique was al één keer getrouwd en ze heeft ook twee zonen uit eerdere relaties.

Op haar Instagrampagina verrast de presentatrice nu al haar volgers met wel heel opmerkelijk nieuws. “Even kleine paniek ten huize Goossens-De Kock”, klinkt het. Véronique deelt ook meteen een kiekje van haar coupe. “De eerste grijze haartjes kwamen piepen”, aldus het 45-jarige model.

Tegen ouder worden kan je niets doen, maar je kan wel je grijze haren verstoppen. Dat was Véronique dan ook direct van plan. “Dus snel komaf mee gemaakt”, vertelt ze. Ze maakte meteen een afspraak bij de kapper en na wat haarverf is er geen grijze lok meer te bespeuren. Het resultaat showt ze nu maar al te graag op haar Instagramverhaal.

Véronique De Kock is er niet goed van: "Paniek ten huize Goossens-De Kock"
0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws