Worden James Cooke en Dorian Liveyns papa? Tv-gezicht komt met verrassend nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Worden James Cooke en Dorian Liveyns papa? Tv-gezicht komt met verrassend nieuws

Worden James Cooke en Dorian Liveyns papa? Tv-gezicht komt met verrassend nieuws

In ‘Over de oceaan’ gaf James Cooke toe dat hij graag papa zou worden. Toch twijfelt hij enorm aan zichzelf en daar vertelt hij nu nog wat meer over in de ochtendshow van MNM.

James Cooke vormt ondertussen al even een koppel met Dorian Liveyns. Daardoor hebben ze het ook al vaak gehad over een kindje. In ‘Over de oceaan’ vertelde James aan Jonas Geirnaert dat hij graag papa zou zijn, maar wel twijfels heeft. “Als Dorian en ik samen papa zouden worden, dan wil ik de beste versie van die vader zijn. Daarom twijfel ik ook zo vaak”, gaf hij toen eerlijk toe.

Bij MNM vertelt James daar nu nog wat meer over. Zo biecht hij op dat hij tijdens het verhelderende ‘Over de oceaan’-avontuur plannen maakte om die kinderwens waar te maken. “Ik weet dat ik Dorian, en mezelf, daar heel blij mee zou maken”, aldus James. Toch ging dat gevoel weer snel weg na zijn thuiskomst. “Het leven neemt weer over, dat duurde maar een paar dagen. Eens we terug in België aankwamen, werden we weer opgeslokt door het leven”, verduidelijkt hij.

Daarom heeft James ook besloten om nu nog niet te beginnen aan gezinsuitbreiding. “Ik kan niet voor de volle honderd procent zeggen dat ik het goed ga doen, en daar ben ik gewoon heel bang voor. Het is echt zo, ik ben gewoon bang”, zegt hij eerlijk. “Ik vind dat als je twijfelt aan het vaderschap, je er niet voor moet gaan", klinkt het. "Als je er volmondig ‘ja’ op kan antwoorden, dan pas kan je ervoor kiezen. De verantwoordelijkheid voor een kindje is gigantisch”, besluit hij.

Populair

Laatste nieuws