Dinsdag 16 April 2019 - 17:00   I   Foto: Photonews  I   Bron: Het Laatste Nieuws  I   door Redactie

Annelien Coorevits haalt hard uit naar deelnemers van 'Temptation Island'

Annelien Coorevits haalt hard uit naar deelnemers van 'Temptation Island'

Dit seizoen is Temptation Island behoorlijk saai. De koppels doen maar weinig verkeerd. Annelien Coorevits haalt nu fel uit naar de deelnemers.

“Ik heb het gevoel dat bepaalde koppels zich niet hebben ingeschreven om hun relatie te testen, maar om bekend te worden. Inmiddels is geweten wat de voorbije seizoenen hebben opgeleverd voor de deelnemers. Actes de présence, plots veel meer volgers op sociale media, met alle bijbehorende voordelen... Voor sommigen was dat de grootste drijfveer", zegt Annelien in Story. "En dan denk ik bij mezelf: zet je daarvoor je relatie op het spel? Bovendien: een deelname aan ‘Temptation Island’ bombardeert je niet plots tot BV, hé.”

"Ze zijn enorm bezig met de camera’s en hoe ze overkomen. Ze kunnen het televisiegebeuren niet loslaten. Dat is best jammer. Je neemt in principe deel aan ‘Temptation’ om je relatie te testen, dus zoek toch een beetje de verleiding op en ga op een normale manier om met de vrijgezellen. Pas dan weet je of je kunt weerstaan en of je trouw kan blijven.”

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Temptation Island  I  showbizz  I  wtf