Kat Kerkhofs laat zich plots verrassend uit over collega Gert Verhulst Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kat Kerkhofs laat zich plots verrassend uit over collega Gert Verhulst

Kat Kerkhofs laat zich plots verrassend uit over collega Gert Verhulst

Kat Kerkhofs ontpopte zich de afgelopen jaren tot vaste waarde bij Play4. Momenteel schittert ze als presentatrice in ‘Tulpen uit Antwerpen’, vorig jaar nog aan Gert Verhulsts zijde in ‘Dancing with the Stars’. Maar hoe denkt ze echt over haar voormalige co-presentator?

Kat Kerkhofs is momenteel te zien in ‘Tulpen uit Antwerpen’ op Play4. Daarin mag de presentatrice de show aan elkaar. “Ik pak m'n job als presentatrice op dezelfde manier aan als m'n examens destijds”, vertelt ze in Het Laatste Nieuws. “Op school was ik een volbloed streber. Dagenlang blokte ik tot elke letter in m'n hoofd zat. ‘t Zelfde geldt voor m'n tv-werk. Enkel als ik het script tiptop van buiten ken en alles weet over m'n gasten voel ik me veilig.”

Deze keer staat niet Gert Verhulst, maar de Nederlandse Buddy Vedder aan haar zijde. En die zou Kat - ondanks dat ze een “volbloed streber” is - toch eerder als een “ongeleid projectiel” omschrijven, lacht de presentatrice. “Ik blijf een flapuit. ‘t Moet niet allemaal volgens het boekje”, denkt ze erover. Dat was bij Gert niet anders.

“Ook Gert, met wie ik ‘Dancing with the Stars' presenteerde, dacht geregeld: ‘Wat doet die wilde Kat hier allemaal?’”, lacht de presentatrice. Toch mist ze Gert aan haar zijde. Ze kijkt namelijk enorm naar hem op. “Die man is dan ook superprofessioneel. Tv is z'n tweede natuur”, legt ze uit. “Schrijf maar op: later wil ik even goed presenteren als Gert Verhulst”, aldus Kat.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws