Enorme tegenslag voor Gert Verhulst: "Grensoverschrijdend gedrag bij Studio 100" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Enorme tegenslag voor Gert Verhulst: "Grensoverschrijdend gedrag bij Studio 100"

Enorme tegenslag voor Gert Verhulst: "Grensoverschrijdend gedrag bij Studio 100"

Het rommelt achter de schermen van Studio 100. Het bedrijf van Gert Verhulst ligt zwaar onder vuur na meldingen van grensoverschrijdend gedrag bij pretparkengroep Plopsa en moet dringend doorgelicht worden.

Het loopt volledig in het honderd bij pretparkengroep Plopsa. In De Tijd klagen zo’n vijftig ex-werknemers over ongepast gedrag op de werkvloer. 52 ex-personeelsleden om precies te zijn schetsen verhalen van een doorgedreven 24/7-cultuur, waarbij vakantiedagen en rustperiodes niet gerespecteerd worden, maar ook van vernederingen, pesterijen en scheldpartijen. Bovendien zouden collega's tegen elkaar opgezet worden. Dat schrijft De Tijd.

In de getuigenissen is een duidelijk patroon van grensoverschrijdend gedrag zichtbaar. De 52 voormalige werknemers duiden Steve Van den Kerkhof, CEO van Plopsa, aan als verantwoordelijke. Ook zijn twee directeurs zouden naar dezelfde brutale tactieken grijpen. Studio 100 laat Plopsa meteen doorlichten.

"Dit doet pijn, dat ga ik niet ontkennen”, geeft Van den Kerkhof toe aan VRT NWS. “Ik vind het erg jammer dat bepaalde mensen onze bedrijfscultuur zo ervaren hebben. Aan de andere kant hebben we honderden medewerkers die zich wel heel goed thuisvoelen binnen Plopsa.” De CEO heeft er duidelijk vertrouwen in dat het onderzoek een correct beeld zal schetsen.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws