Komt nieuw personage in 'Thuis' roet in het eten gooien? "Daar komt miserie van" TV en Radio
TV en Radio

Komt nieuw personage in 'Thuis' roet in het eten gooien? "Daar komt miserie van"

Komt nieuw personage in 'Thuis' roet in het eten gooien? "Daar komt miserie van"

Ook de ‘Thuis’-week liep gisterenavond weer op zijn einde. Maar na het weekend mogen we niet alleen nieuwe afleveringen, maar ook een gloednieuw personage verwelkomen. Dat konden aandachtige kijkers al zien in het filmpje voor volgende week.

Het is weer druk in het politiekantoor, zeker na de ontploffing in het huis van Harry (Stan Van Samang). Dat vraagt om extra mankracht. Maandag wordt het team van Tim (Jeroen Lenaerts) en Dieter (Raf Jansen) versterkt. Zij maken kennis met een nieuwe vrouwelijke collega, inspecteur Maithe Santens. En daar hangt meteen spanning in de lucht.

“Hebben jullie ook gezien hoe ze naar Tim keek?”, merkt een trouwe kijker op op Facebook. “Tims oogjes blinken, dat zal vonken geven”, “Zijn ogen spreken boekdelen”, “Tim ziet haar precies wel zitten”, “Hij lijkt geïntrigeerd, kan nog spannend worden met Sam”, “Nieuw liefje voor Tim?”, “Hier komen vodden van” en “Daar komt miserie van”, zijn de meeste ‘Thuis’-fans het erover eens. Dat belooft.

Maar ook de naam van Chris (Danny Timmermans) valt opnieuw op sociale media. Fans linken de intrede van de nieuwe inspecteur meteen aan de slechterik uit het vorige seizoen, die plots verdwenen was. “Dat belooft spannend te worden! Ik denk dat Chris terug is”, lezen we meermaals op Facebook. “Heel toevallig allemaal: Harry’s huis dat in brand vliegt, de brief en het pakketje zonder naam en nu plots een nieuw gezicht bij de politie… Verdacht!”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws