Vrouw van Bart De Pauw moet wat kwijt over de vrouwen die haar man aanklaagden Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Vrouw van Bart De Pauw moet wat kwijt over de vrouwen die haar man aanklaagden

Vrouw van Bart De Pauw moet wat kwijt over de vrouwen die haar man aanklaagden

Dinsdag raakte het vreselijke nieuws bekend dat Bart De Pauw na een zelfmoordpoging afgevoerd werd naar het ziekenhuis. Intussen is de tv-maker weer thuis en aan de beterhand. Maar zijn vrouw Ines De Vos wil nog een woordje kwijt over de hele situatie, in het bijzonder over de vrouwen die haar man destijds aangeklaagd hebben.

Dinsdag bevestigde Ines De Vos dat haar man, Bart De Pauw, na een zelfmoordpoging opgenomen was in het ziekenhuis. “Bart zat de laatste tijd heel diep. Hij loopt rond met groot verdriet, kwaadheid en grote schaamte”, vertelde ze aan Het Laatste Nieuws. Diezelfde dag nog mocht de tv-maker het ziekenhuis nog verlaten.

“We willen dit in alle rust kunnen verwerken en hopen dat iedereen ons ook die rust gunt. We hopen hierdoor te geraken en we willen er nu natuurlijk zijn voor Bart”, wilde zijn vrouw er nog over kwijt. Bovendien bedankte Ines iedereen voor de vele steunbetuigingen die haar man kreeg. Maar op sociale media namen de verwensingen aan het adres van de burgerlijke partijen de bovenhand.

De vrouwen die destijds klacht indienden, denk maar aan Maaike Cafmeyer en Lize Feryn, worden serieus door het slijk gehaald. En dat betreurt Ines ten zeerste. “Dat is heel jammer”, vindt ze. “Waarom wordt er altijd zo gepolariseerd? De situatie is heel moeilijk geweest, zowel voor hen als voor ons. Het zou fijn zijn als de mensen wat minder hardvochtig zouden zijn en wat meer respectvol”, aldus Barts vrouw.

Populair

Laatste nieuws