'Thuis'-actrice Katrien De Ruysscher grijpt nieuwe uitdaging met beide handen Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Thuis'-actrice Katrien De Ruysscher grijpt nieuwe uitdaging met beide handen

'Thuis'-actrice Katrien De Ruysscher grijpt nieuwe uitdaging met beide handen

Katrien De Ruysscher kennen we intussen al meer dan tien jaar als dokter Judith Van Santen uit ‘Thuis’. Nu heeft de actrice naast haar vele acteerwerk ook haar tanden gezet in een nieuw project.

Katrien De Ruysscher is een bezige bij, zoveel is duidelijk. Ze staat al meer dan tien jaar dagelijks als dokter Judith op de set van ‘Thuis’. Binnenkort is de actrice ook te zien in het tweede seizoen van ‘De Twaalf’ op Eén. Bovendien reisde ze onlangs nog voor het programma ‘Tussen oorlog en leven’ met Rudi Vranckx naar Somalië.

Maar ook achter de camera’s is ze enorm geëngageerd. De ‘Thuis’-actrice werkt namelijk nog als vrijwilliger in het asielcentrum in Lommel. Toch heeft ze nog een gaatje gevonden in drukke agenda voor een nieuwe hobby.

De actrice is namelijk weer aan het studeren geslagen. Dat weet Primo. Katrien schreef zich onlangs in in het Provinciaal Centrum voor Volwassenenonderwijs (PCVO) in het Limburgse Maasmechelen. Daar volgt ze momenteel haar eerste jaar Arabisch. Succes, Katrien!

Populair

Laatste nieuws