"Zooo mooi": Louis Talpe en zijn vrouw Tiffany maken heuglijk nieuws bekend Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Zooo mooi": Louis Talpe en zijn vrouw Tiffany maken heuglijk nieuws bekend

"Zooo mooi": Louis Talpe en zijn vrouw Tiffany maken heuglijk nieuws bekend

Louis Talpe verloor bijna vijf jaar geleden zijn hart aan Tiffany Ling-Vannerus, de vrouw die hij intussen ook al drie jaar officieel zijn vrouw mag noemen. Vandaag hebben de tortelduifjes iets heel bijzonders te vieren. Dat maken ze zelf bekend op Instagram.

Louis Talpe en zijn vrouw Tiffany kregen samen twee schatten van kinderen: hun zoontje Lion van twee en hun zoontje Phoenix, die gisteren zijn eerste verjaardag vierde. Dat viert de trotse papa met een prachtig kiekje van een even trotse mama en hun jongste zoontje op Instagram.

“Elke dag steel je onze harten met je lachjes, Phoenix”, schrijft de ‘Onder Vuur’-acteur onder de foto. “We houden zoveel van jou! Gelukkige eerste verjaardag”, wenst hij zijn oogappel toe. En hij is lang niet de enige. Aan gelukswensen en gesmolten harten in ieder geval geen gebrek in de comments.

“Hoera voor Phoenix!”, “Happy birthday, cutie”, “Proficiat met de eerste verjaardag van jullie hartendiefje”, “Hiep hiep hoera”, “Een hele gelukkige verjaardag gewenst”, “Zooo mooi”, “Ze worden zo snel groot” en “Wat vliegt de tijd”, schrijven Louis’ volgers onder het plaatje.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws