"Zó sletterig": 'Temptation'-Pommeline krijgt harde kritiek op erg pikante foto Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Zó sletterig": 'Temptation'-Pommeline krijgt harde kritiek op erg pikante foto

"Zó sletterig": 'Temptation'-Pommeline krijgt harde kritiek op erg pikante foto

Pommeline Tillière laat zich alweer van haar meest sexy kant zien. De realityster poseert in een kleine string voor de camera, maar dat lijkt niet iedereen te appreciëren. Zo krijgt ze meteen heel wat commentaar te verduren.

Pommeline Tillière, die we nog kennen van ‘Temptation Island’, trakteert haar volgers op Instagram opnieuw op een uitdagend kiekje in lingerie. Ze laat alweer erg veel bloot zien, maar dat valt toch niet bij iedereen in de smaak. Al snel hebben haar volgers heel wat te zeggen over deze gewaagde post.

“Omg, wat is er met jou gebeurd?”, “Helemaal niet mooi, laat staan menselijk”, “Je lijkt niet meer op jezelf. Toe had je persoonlijkheid, nu alleen de Kardashians na-apen”, “Waarom zo’n sletterige foto’s? Je hebt dat echt niet nodig. Je kan veel mooiere, sexy foto’s in lingerie maken die niet zo plat zijn als deze. Doodzonde, je houdt zelf de vooroordelen in stand” en “Dik”, klinkt het onder meer in de comments.

Toch laten verschillende volgers ook weten dat ze er wél fantastisch uitziet en ze nemen het ook meteen op voor Pommeline. “Jeetje, wat een negatieve reacties zie ik hier voorbij komen zeg. Volgens mij is iedereen baas over eigen lichaam”, “Stop met de gemene opmerkingen over haar lichaam”, “Laat iedereen zichzelf zijn”, “Niks van aantrekken meid”, “Ziet er goed uit, laat die jaloerse vrouwen maar commentaar geven” en “Wie zijn jullie om te zeggen hoe een vrouw er moet uitzien”, reageren zij dan weer.

Populair

Laatste nieuws