Kwade 'Temptation'-Pommeline zegt waar het op staat na talloze haatreacties Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kwade 'Temptation'-Pommeline zegt waar het op staat na talloze haatreacties

Kwade 'Temptation'-Pommeline zegt waar het op staat na talloze haatreacties

Pommeline Tillière krijgt opnieuw heel wat nare reacties naar het hoofd geslingerd nadat ze een lingeriefoto op Instagram deelde. De realityster reageert nu met een filmpje op al die harde commentaren.

Pommeline Tillière krijgt het alweer hard te verduren. Het ‘Temptation Island’-gezicht deelde zopas een een erg pikant plaatje op haar Instagrampagina en meteen krijgt ze heel wat kritiek. “Omg, wat is er met jou gebeurd?”, “Waarom zo’n sletterige foto’s?” en “Dikkie”, klinkt het onder andere in de comments.

“Ik krijg weeral zoveel verzuurde haatreacties”, zegt Pommeline al zuchtend op haar Instagramverhaal. “Laat mij gewoon zijn wie ik ben. Al heb ik eens een Brazilian butt lift gedaan, al ben ik vijftien kilogram bijgekomen, al heb ik mijn neus laten corrigeren... Laat mij gewoon fucking gerust”, bijt ze fel van zich af. "Ga uw frustraties ergens anders uitwerken", zegt ze.

Doordat ze elke dag te maken krijgt met pestgedrag is ze het nu echt kotsbeu. “Ik haat mensen echt”, geeft ze toe. Afsluiten doet de ‘Temptation’-ster wel op een positieve noot. Zo bedankt ze iedereen die het voor haar opneemt en ze heeft ook nog een duidelijke boodschap. “Laten we vooral lief blijven voor elkaar. Leef en laat leven”, aldus Pommeline.

Kwade 'Temptation'-Pommeline zegt waar het op staat na talloze haatreacties

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws