'Temptation' -Megan maakt komaf met geruchten: daarom verloving afgeblazen Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Temptation' -Megan maakt komaf met geruchten: daarom verloving afgeblazen

'Temptation' -Megan maakt komaf met geruchten: daarom verloving afgeblazen

Twee weken nadat Megan Desaever uit ‘Temptation Island’ de liefde vond bij Dennis Roos, maakten ze hun verloving bekend. En even snel kwam er alweer een einde aan hun sprookjesverhaal. Over de reden van hun plotse breuk wordt druk gespeculeerd. Nu besluit Megan duidelijkheid te scheppen.

Wie de roddelpagina’s volgt, kon de afgelopen weken heel wat lezen over Megan Desaever. Niet alleen omdat ze openlijk toegaf dat ze geen belastingen betaalt, ook omdat haar prille verloving na vijf weken al afgeblazen was. Er werd druk geschreven over de mogelijke reden van haar snelle breuk met Dennis, maar nu besloot Megan zelf haar verhaal te doen.

Dat ze met ruzie uit elkaar gingen, was op Instagram meteen duidelijk. Die begon toen Megan vernam dat Dennis haar bedrogen had. Zo zou haar verloofde bijvoorbeeld in de auto met een meisje hebben gekust toen Megan een bezoekje bracht aan de kapper. Dennis speelde de vermoorde onschuld. “Hij zei over dat meisje dat zij gestoord was en loog. En dat zij geobsedeerd was met hem. Dat het allemaal niet waar was”, vertelt Megan aan Het Laatste Nieuws. “Maar ik ben niet dom.”

Wat wel klopt aan de roddels is dat Megan uit wraak alleen naar een feestje ging in Dubai. Maar dat ze haar nummer daar aan een andere jongen gaf - een roddel die Dennis achteraf verspreidde -, daar is niets van aan. “Dat was de baas van de club. Ik had gewoon mijn nummer gegeven omdat hij een samenwerking wilde doen”, onderstreept de realityster. “Dennis heeft dat een draai gegeven alsof ik mijn nummer gaf aan iemand om te flirten. Wat dus totaal niet zo is”, uit Megan haar ongenoegen.

Populair

Laatste nieuws