'Temptation'-Pommeline eerlijk over gewichtstoename: "Voor alle duidelijkheid" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Temptation'-Pommeline eerlijk over gewichtstoename: "Voor alle duidelijkheid"

'Temptation'-Pommeline eerlijk over gewichtstoename: "Voor alle duidelijkheid"

Pommeline Tillière krijgt de laatste tijd heel wat nare opmerkingen over haar lichaam te verduren. Zo krijgt ze regelmatig te horen dat ze dik is geworden en daar reageert ze nu op op haar Instagramverhaal.

Pommeline Tillière krijgt al voor een lange tijd te maken met bodyshamers, maar nu heeft de realityster er genoeg van. Ze deelde vorige week een lingeriefoto en ze kreeg meteen heel wat haatreacties binnen. “Dikkie” en “Omg, wat is er met jou gebeurd?”, reageerden ze onder andere.

De blondine, die eerlijk toegeeft dat ze vijftien kilogram is bijgekomen, neemt de tijd om even op deze reacties te reageren. Zo laat Pommeline ook zien hoe ze er vroeger uit zag. “Ik was heel mager en woog maar vijftig kilo. Ik was ongelukkig, ik at bijna niet en ik was zo onzeker door mijn vorige relatie”, geeft ze eerlijk toe.

Daarom is ze ook superblij dat ze vijftien kilo is bijgekomen, omdat ze nu een gezond gewicht heeft en ze zich goed in haar vel voelt. “Ik voel me echt vrouw én ik voel mij gewoon goed”, klinkt het. “Een maatje meer of minder maakt allemaal niet uit, zolang je je maar goed in je vel voelt. Voor alle duidelijkheid ben ik blij met hoe ik er nu uitzie”, besluit Pommeline.

'Temptation'-Pommeline eerlijk over gewichtstoename: "Voor alle duidelijkheid"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws