Keert 'Temptation'-Megan terug naar België na breuk? Realityster onthult meer Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Keert 'Temptation'-Megan terug naar België na breuk? Realityster onthult meer

Keert 'Temptation'-Megan terug naar België na breuk? Realityster onthult meer

Megan Desaever vertoeft ondertussen al even in Dubai. Eerder vertelde ze al dat ze op zoek was naar een woning samen met Dennis Roos, maar de twee zijn nu alweer uit elkaar. Wil Megan nog wel in de grootstad blijven? Dat verklapt ze nu zelf.

De laatste tijd is er heel wat geschreven over Megan Desaever. Het ‘Temptation Island’-gezicht veroorzaakte namelijk heel wat heisa door toe te geven dat ze geen belastingen betaalt op haar OnlyFans-inkomsten. Daarom wilde ze ook zo graag naar Dubai verhuizen, omdat het daar belastingvrij is.

Samen met haar toenmalige vriend Dennis Roos vertrok ze naar de Verenigde Arabische Emiraten en het koppel bevestigde zelfs dat ze verloofd waren twee weken na de bekendmaking van hun relatie. Helaas zijn ze nu alweer uit elkaar, maar dat laat Megan duidelijk niet aan het hart komen.

Zo geniet ze duidelijk van haar tijd in Dubai, maar wil ze er nu na de breuk ook nog blijven wonen? Dat verklapt ze nu zelf tijdens een vragenrondje op Instagram. “Wanneer kom je terug naar België”, vraagt een nieuwsgierige volger zich af. Megan geeft meteen een duidelijk antwoord. “Binnen een paar dagen kom ik waarschijnlijk heel eventjes terug om een paar dingen te regelen”, schrijft ze. “Maar daarna direct terug naar Dubai”, verduidelijkt ze.

Keert 'Temptation'-Megan terug naar België na breuk? Realityster onthult meer
0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws