-->

Over en uit: Nederlandse prinses Margarita maakt bijzonder triest nieuws bekend

Over en uit: Nederlandse prinses Margarita maakt bijzonder triest nieuws bekend
Maandag 20 Februari 2023 - 22:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Margarita de Bourbon de Parme en Tjalling ten Cate maken zopas droevig nieuws bekend. De twee hebben besloten om een punt achter hun relatie te zetten. Dat melden ze in een nieuw persbericht.

Prinses Margarita en haar man Tjalling ten Cate waren meer dan zestien jaar samen. Margarita, de oudste dochter van prinses Irene en Carlos, stapte in 2008 in het huwelijksbootje met Tjalling en ze kregen ook twee kinderen samen. In 2008 mochten ze hun dochter Julia verwelkomen en in 2011 kregen ze hun tweede dochter Paola.In een persbericht maken ze de breuk nu bekend.

“Enige tijd geleden hebben wij gezamenlijk en in vriendschap besloten om uit elkaar te gaan”, zeggen ze. “Na een prachtige tijd van ruim zestien jaar samen, waarin wij lief en leed hebben gedeeld, zal ieder van ons nu een eigen weg gaan”, klinkt het. “Tegelijkertijd zullen wij altijd samen een pad blijven bewandelen als vrienden en liefdevolle ouders van onze twee prachtige dochters”, laten ze weten.

Voor prinses Margarita is dit de tweede scheiding. Voor haar huwelijk met Tjalling was ze van 2001 tot 2006 getrouwd met Edwin de Roy van Zuydewijn.