Hoelang zal inspecteur Maité te zien zijn in 'Thuis'? Actrice onthult meer TV en Radio
TV en Radio

Hoelang zal inspecteur Maité te zien zijn in 'Thuis'? Actrice onthult meer

Hoelang zal inspecteur Maité te zien zijn in 'Thuis'? Actrice onthult meer

Gisteren mochten de trouwe ‘Thuis’-kijkers alweer een nieuw personage verwelkomen in hun favoriete soap. Actrice Sara Gracia Santacreu zorgt als Maité Santens voor een vrouwelijke touch op het politiebureau. Maar wordt ze ook een vast onderdeel van de cast of gaat dit om een tijdelijke rol?

Het politiekantoor in ‘Thuis’ is een inspecteur rijker. Tim (Jeroen Lenaerts) en Dieter (Raf Jansen) hebben met Maité een nieuwe collega op het bureau. “Maité is niet alleen een joviale en warme collega, maar vooral een toffe madam. Ze zou daarom gerust mijn vriendin kunnen zijn”, vertelt Sara Gracia in Het Laatste Nieuws.

“Ze heeft geen partner of kinderen”, gaat de nieuwe ‘Thuis’-actrice verder. Er hing dan ook meteen een spanning in de lucht tussen haar en Tim die je tot in de huiskamers kon voelen. Of het nu in het huishouden van Tim en Sam (An Vanderstighelen) is of niet, haar komst zal ongetwijfeld voor gedonder zorgen. “Het is aanvankelijk onduidelijk waarom ze wordt overgeplaatst. Maar dat komt nog wel aan bod en zal dan voor wat gedoe zorgen”, lacht Sara Gracia.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat haar verhaal niet meteen uitverteld zal zijn. Maar toch ziet het ernaar uit dat ze niet voor eeuwig in de reeks zal blijven. “Ik weet dat er ooit een einde aan zal komen, maar nog niet wanneer. En dat is oké voor mij”, weet Sara Gracia te vertellen. De actrice staat intussen al sinds november op de set van ‘Thuis’.

Populair

Laatste nieuws