Is Kat Kerkhofs Soaperstar in 'Masked Singer'? Presentatrice praat mond voorbij TV en Radio
TV en Radio

Is Kat Kerkhofs Soaperstar in 'Masked Singer'? Presentatrice praat mond voorbij

Is Kat Kerkhofs Soaperstar in 'Masked Singer'? Presentatrice praat mond voorbij

Wie o wie is toch die schattige Champignon die heel Vlaanderens hart wist te veroveren in ‘The Masked Singer’? Verschillende theorieën zijn al de revue gepasseerd. Maar mogen we dankzij Kat Kerkhofs Dries Mertens als verdachte schrappen? En doet ze misschien zelf mee?

Is het Kamal Kharmach? Of toch Jonas Van Geel of Wesley Sonck? Sander Gillis, Mathias Coppens en Ian Thomas werden ook al vaak genoemd. Eén ding is in ieder geval zeker: Champignon is geen al te grote man. En dan denken mensen meteen in de richting van Rode Duivel Dries Mertens.

Dag Allemaal legt Kat Kerkhofs, de vrouw van de voetballer, flink op de rooster. “Hij is inderdaad niet heel groot, dus ik snap dat mensen aan mijn ventje verdenken”, denkt de Play4-presentatrice erover. “Ik mag niets zeggen natuurlijk”, knipoogt ze. “Maar met zijn werkschema zou het wel héél moeilijk zijn, zeker ook omdat we nu ook in Istanboel wonen.”

Mogen we Dries dus van ons lijstje schrappen? Het lijkt er wel op. “Misschien ben het zélf wel? Zeg nooit nooit”, grapt Kat ten slotte. “Al werk ik voor de concurrerende zender, dat zou dus niet echt geapprecieerd worden.” Sluit dat ook meteen haar deelname uit of probeert de presentatrice zichzelf zo in te dekken? Kat staat in Vlaanderen namelijk bovenaan op het verdachtenlijstje voor Soaperstar. Wordt dus nog vervolgd.

Champignon in 'The Masked Singer', Bron: VTM

Is Kat Kerkhofs Soaperstar in 'Masked Singer'? Presentatrice praat mond voorbij

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws