Stan Van Samang deelt droevig nieuws over zoontje (5): "We kunnen niets doen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Stan Van Samang deelt droevig nieuws over zoontje (5): "We kunnen niets doen"

Stan Van Samang deelt droevig nieuws over zoontje (5): "We kunnen niets doen"

In ‘Thuis’ maakt Stan Van Samangs personage Harry met onder andere de gasontploffing in zijn huis een woelige periode mee. Maar ook in het echte leven beleeft de acteur en zanger turbulente momenten. Zo heeft zijn zoontje Lenny (5) een erg zware tijd achter de rug.

Lenny kreeg namelijk te kampen met verborgen reflux, waardoor hij om de twintig minuten wakker werd. “Dat is geen lachertje. Bijna elke nacht moeten Barbara (zijn vrouw, red.) en ik opstaan om met hem rond te wandelen. Het allemaal wel best heftig, je voelt dat de vermoeidheid begint door te wegen”, vertelde Stan een hele tijd terug nog aan Het Laatste Nieuws.

“Het is verschrikkelijk om je kind pijn te zien hebben en te weten dat je niets kunt doen”, zei de acteur toen. Op dit moment gaat het gelukkig al een pak beter met zijn zoontje. “Intussen slaapt Lenny door”, zegt Stan met een gerust hart in Dag Allemaal. “Maar zijn zusje Stella (3) heeft de taak nu overgenomen”, klinkt het. “Ze raakt ’s nachts moeilijk in slaap. Onze kinderen hebben veel energie en dat is fijn, tot op een bepaald punt. Erna wordt het een grote opgave.”

Maar de zanger blijft positief: “Binnen een paar jaar ligt dat probleem gelukkig achter ons.” “Het zal altijd wel iets zijn. Maar laat me duidelijk zijn: ik ben heel trots op Lenny en Stella. Ze zijn fantastisch en ik ben hun allergrootste fan”, aldus Stan.

Populair

Laatste nieuws