"Bom": Liese uit 'Big Brother' maakt het heet in doorzichtig lingeriesetje sexy
sexy

"Bom": Liese uit 'Big Brother' maakt het heet in doorzichtig lingeriesetje

"Bom": Liese uit 'Big Brother' maakt het heet in doorzichtig lingeriesetje

Het derde seizoen van ‘Big Brother’ rolt intussen al zes weken over de tongen, maar dat wil niet zeggen dat de kandidaten uit de vorige seizoenen al vergeten zijn. Daar zal Liese Luwel, die de finale van de eerste reeks haalde, wel voor zorgen.

Liese Luwel ken je vast nog uit seizoen één van ‘Big Brother’. Daarin eindigde de finaliste op de derde plaats. Genoeg dus om bij het publiek te blijven hangen. Sinds haar deelname klust de realityster regelmatig bij als model. Deze keer stond ze voor de lens van lingeriemerk Intimissimi, waarvoor ze opnieuw haar pikantste setje uit de kast mocht halen. Het resultaat van de shoot deelt ze met al haar volgers.

En die zijn op zijn minst gezegd onder de indruk. “Ja hallooo”, “Hallo kroket”, “Ohlaaa”, “Wauw, bella donna”, “Hot hot hot”, “Knappe”, “Wat een bom”, “Tijger”, “Halleluja”, “Sexy dame”, “Prachtige vrouw”, “Pure schoonheid”, “Wat een lichaam” en “Verbluffend”, zijn ze het er unaniem over eens. “So pretty”, vindt ook ‘Big Brother’-kandidate Vera Dijkstra uit seizoen twee.

Populair

Laatste nieuws