-->

Nederlandse prinses Beatrix (85) heeft slecht nieuws over haar gezondheid

Nederlandse prinses Beatrix (85) heeft slecht nieuws over haar gezondheid
Dinsdag 21 Februari 2023 - 16:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Prinses Beatrix was vorige week op skivakantie in Oostenrijk en is daar lelijk ten val gekomen. Ze moest meteen onder het mes en ze is intussen ook naar Nederland teruggekeerd.

De Nederlandse Rijksvoorlichtingsdienst meldt dat prinses Beatrix pech heeft gehad op vakantie in het Oostenrijkse Lech. De 85-jarige prinses, die bijna tien jaar geleden afstand deed van de troon, is gevallen tijdens het skiën. Ze brak haar pols en moest geopereerd worden. Ze keerde ook meteen terug naar Nederland.

Hoewel Beatrix 85 jaar oud is, sport ze nog geregeld. In de winter vertoeft ze dan ook vaak in de bergen om te gaan skiën. Helaas is dat deze keer niet zo goed afgelopen. “De prinses verkeert verder in goede gezondheid en zal thuis van haar breuk herstellen”, verduidelijkt de Rijksvoorlichtingsdienst.

Door de breuk zal ze ook een werkbezoek moeten uitstellen. “Het reeds geplande bezoek van de prinses aan de viering van het 160-jarig bestaan van het Koninklijk Tehuis voor Oud-Militairen en Museum Bronbeek op vrijdag 24 februari wordt uitgesteld”, klinkt het.

TAGS  I  Prinses Beatrix