Hanne van K3 schrikt ervan bij pasgeboren zoontje: "Tegen alle verwachtingen in" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Hanne van K3 schrikt ervan bij pasgeboren zoontje: "Tegen alle verwachtingen in"

Hanne van K3 schrikt ervan bij pasgeboren zoontje: "Tegen alle verwachtingen in"

Momenteel zijn de meisjes van K3 druk in de weer voor hun gloednieuwe show, ‘Vleugels’, waarmee ze vanaf vandaag door Vlaanderen trekken. Ook Hanne Verbruggen, die na haar moederschapsrust weer als vanouds naast Marthe en Julia schittert. Maar dat betekent ook dat ze haar zoontje voor het eerst in drie maanden moest achterlaten.

Op 14 november is Hanne Verbruggen voor het eerst mama geworden. Zij en haar vriend Jorn mochten een zoontje, Julien, verwelkomen. Nu het K3’tje de draad weer opgepakt heeft, moest ze haar zoontje dus voor de eerste keer achterlaten. En dat na maanden samen te zitten. “Tegen alle verwachtingen in is dat heel goed meegevallen”, zegt de zangeres stomverbaasd in Dag Allemaal.

“Veel mensen zeiden: ‘Ge gaat wenen’, maar dat is niet gebeurd. Als er tranen gekomen waren, hadden die er zeker mogen zijn, maar niet dus”, weet ze te vertellen. Het feit dat ze een leuke crèche gevonden hebben, waar Julien eerst een paar keer mocht gaan ‘testen’, stelt de kersverse mama gerust. “Ik weet dat hij daar in goede handen is”, besluit Hanne.

“Als ik nu thuiskom, ben ik helemaal blij er voor hem te zijn en alles voor hem te doen”, zegt ze dolgelukkig. “Julien is dan mijn prioriteit, al mijn aandacht en liefde gaan naar hem, en dat geeft me energie. Mama zijn is echt heel fijn”, bedenkt Hanne zich.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws