Verklapt deze tip wie Soaperstar is in 'The Masked Singer'? "Zij moet het zijn" TV en Radio
TV en Radio

Verklapt deze tip wie Soaperstar is in 'The Masked Singer'? "Zij moet het zijn"

Verklapt deze tip wie Soaperstar is in 'The Masked Singer'? "Zij moet het zijn"

Vrijdagavond konden we het tweede optreden van Soaperstar meepikken in ‘The Masked Singer’. Over de identiteit van de zangeres bestaat allesbehalve eensgezindheid op sociale media, laat staan bij de speurders. Maar deze hint zou wel eens alleszeggend kunnen zijn.

Uit de eerste groep ‘Masked Singers’ zijn Skiwi en Groot Licht al ontmaskerd. Nog vijf te gaan dus: Mummie, Raaf, Champignon, Leeuw en Soaperstar. Bij die laatste figuur komen aandachtige fans stapje per stapje dichter bij het ware gelaat van de zangeres. Er is hen namelijk iets opgevallen dat ze niet onopgemerkt laten voorbijgaan.

Of het nu een foutje van de productie is of niet, Soaperstar verschijnt soms mét en soms zónder schoonheidsvlekje op haar gezicht op het podium. ‘The Masked Singer’ laat volgens de trouwe kijkers niets aan het toeval over. “Het is toch raar dat die tache de beauté boven haar lip weg was vandaag?”, vragen ze zich af op Facebook. Er wordt op sociale media druk gespeculeerd over deze theorie.

Verdachte nummer één: Danira Boukhriss Terkessidis. Zij heeft namelijk een moedervlek laten weghalen boven haar wenkbrauw. “En Kat Kerkhofs heeft ook eentje laten verwijderen op haar voorhoofd”, reageert een fan meteen. Of een iets meer vergezochte theorie: Karen Damen. “Karen is fan van Madonna. Zij tekende vroeger altijd een schoonheidsvlekje op haar gezicht”, klinkt het zelfs. Brengt dit ons een stapje dichter bij de identiteit van Soaperstar?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws