Guga Baúl krijgt deksel op de neus bij Tine Embrechts: "Dat pakt niet bij mij" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Guga Baúl krijgt deksel op de neus bij Tine Embrechts: "Dat pakt niet bij mij"

Guga Baúl krijgt deksel op de neus bij Tine Embrechts: "Dat pakt niet bij mij"

Waar Tine Embrechts vorig jaar zelf nog deelnam aan ‘The Masked Singer’, is ze intussen vast onderdeel geworden van het speurdersteam. Er wordt dit jaar meer dan ooit gespeculeerd over de identiteit van de deelnemers. Ook Tine is nergens meer veilig.

“Dat het programma opnieuw een hype is, merk ik aan de vele reacties op straat en in de supermarkt. Overal waar ik kom, leggen ze mij hun theorieën en namen voor. Ik word ook bestookt met vragen”, vertelt Tine Embrechts in Story. Zij is natuurlijk een van de weinige mensen die al weet wie zich achter de maskers schuilt. “De mensen proberen me de pieren uit de neus te halen”, lacht de speurder.

Maar Tine laat zich niet vangen. “Ik kan goed zwijgen”, weet ze van zichzelf. “Als ik iets niet mag vertellen, doe ik het niet.” Als deelnemer had ze het er vorig jaar een pak lastiger mee. “Ik durfde tijdens een brunch met vrienden al eens rood te worden wanneer het onverwachts over ‘The Masked Singer’ ging. Nu weet iedereen dat ik erbij betrokken ben én dat ik moet zwijgen”, klinkt het. Maar dat is buiten Guga Baúl gerekend.

“Hij heeft wel geprobeerd wat los te krijgen”, geeft Tine toe. “Zo van: ‘Schat, ik weet dat je niets mag zeggen, maar kan je zingen wie het is?’ Of: ‘Als ik de juiste naam zeg, kan je dan een bepaalde beweging doen?’” Maar ook thuis houdt ze de lippen stijf op elkaar. “Dat pakt niet bij mij, zeker omdat ik weet dat hij het spelletje veel te graag meespeelt”, plaagt de kersverse speurder haar partner.

Populair

Laatste nieuws