Tine Embrechts doet pijnlijke onthulling over 'Masked Singer': "Tot tranen toe" TV en Radio
TV en Radio

Tine Embrechts doet pijnlijke onthulling over 'Masked Singer': "Tot tranen toe"

Tine Embrechts doet pijnlijke onthulling over 'Masked Singer': "Tot tranen toe"

Tine Embrechts is momenteel te zien als speurder in ‘The Masked Singer’. Maar vorig jaar kroop ze nog zelf in een pak. Daar betrad ze het podium als Flemme Fatale. Als je het Tine nu zou vragen, zou ze wellicht niet meer even snel in zo’n kostuum kruipen.

Tine Embrechts omschrijft ‘The Masked Singer’ als een “onvergetelijk en wonderlijk avontuur”. Zeker omdat ze het kon delen met haar partner, Guga Baúl. “Het is zo’n goed programma dat met zoveel liefde wordt gemaakt. Je stapt in een soort van droomwereld die iedereen lijkt te betoveren”, denkt ze erover in Story.

Toen ze Tine vroegen om dit seizoen speurder te worden, stond ze meteen te springen. “Ik heb geen seconde getwijfeld”, klinkt het. “En vooral: ik moest niet opnieuw in dat kostuum kruipen.” Dat was de grootste opluchting van allemaal. “Dat zware hoofd van Flamme Fatale bezorgde me superveel nek- en hoofdpijn. Tot tranen toe”, moet de actrice bekennen.

“Johnny Logan heeft me zelfs moeten troosten”, gaat ze verder. “Maar om nu te beweren dat speuren leuker is, dat is ook zeker niet waar”, bedenkt Tine zich. “Het is anders. Ik heb heel hard genoten, maar ik werd soms ook zot van frustratie. Het is echt moeilijk om te achterhalen wie er in de pakken zit.”

Populair

Laatste nieuws