"Schoon ballonnen": 'Temptation'-Megan maakt volgers gek in kleine bikini sexy
sexy

"Schoon ballonnen": 'Temptation'-Megan maakt volgers gek in kleine bikini

"Schoon ballonnen": 'Temptation'-Megan maakt volgers gek in kleine bikini

Megan Desaever geniet met volle teugen van haar nieuwe leventje in Dubai en dat toont ze maar al te graag aan al haar volgers op Instagram. De realityster maakt het opnieuw bloedheet met een sexy bikinifoto.

Megan Desaever, die we nog kennen van ‘Temptation Island’, vertoeft sinds kort in de Verenigde Arabische Emiraten en daar geniet ze volop van zon, zee en strand. De realityster ligt duidelijk niet wakker van de heisa rond de belastingontwijking en haar stukgelopen relatie met Dennis Roos.

Op haar Instagrampagina laat ze zich alweer van haar meest sexy kant zien. Megan poseert in een felgele bikini voor de camera terwijl ze op haar knieën in het water zit. Opnieuw zet ze haar goedgevulde boezem in de kijker en op de achtergrond zien we de skyline van Dubai. “Have a nice day”, schrijft ze bij het plaatje.

De nieuwe foto valt duidelijk in de smaak bij de volgers van Megan. “Beauty”, “Knapste”, “Mooie foto”, “Wauw, lekker hoor”, “Mooiste”, “Vamp”, “Schoon”, “Zo sexy, babe”, “Schitterend”, “Schoonheid”, “Wow”, “Bom” en “Wat een mooie, sexy vrouw”, klinkt het onder meer in de commentaren.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws