Vrienden spreken klare taal: "Dit had Bart De Pauw veel miserie kunnen besparen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Vrienden spreken klare taal: "Dit had Bart De Pauw veel miserie kunnen besparen"

Vrienden spreken klare taal: "Dit had Bart De Pauw veel miserie kunnen besparen"

Een week geleden werd Bart De Pauw na een zelfmoordpoging afgevoerd naar het ziekenhuis. De tv-maker mocht dezelfde dag nog weer naar huis en is intussen aan de beterhand. In Dag Allemaal reageert zijn dichte omgeving voor het eerst op deze vreselijke gebeurtenissen.

Vorige dinsdag werd Bart De Pauw na een poging tot zelfdoding opgenomen in het ziekenhuis. “Hij zat de laatste tijd heel diep. Het is een cocktail van verdriet, schaamte en boosheid die hem zover heeft gedreven”, wilde zijn vrouw, Ines De Vos, er toen over kwijt. Dat hij zo diep zat, is volgens mediawatcher Jules Hanot niet verwonderlijk.

“Ooit was hij onze grootste tv-maker, nu wordt hij afgekeurd om andere redenen dan zijn talent en is zijn bedrijf kapotgemaakt. Dat laat uiteraard littekens na”, bedenkt hij zich in Dag Allemaal. Maar daar maakt hij meteen een kanttekening bij. “Anderzijds… had hij nu gewoon z’n excuses aangeboden toen de zaak losbarstte, dan had het nooit zo ver moeten komen. Dat blijft toch wringen.”

En daar gaat zijn dichte omgeving duidelijk mee akkoord. Hoewel zijn gezin en vrienden hem niet in de steek laten, blijft dat toch iets dat wringt. Dag Allemaal merkt dat heel wat intimi zich er nog steeds aan ergeren dat Bart altijd is blijven weigeren om zijn excuses aan te bieden. “Daarmee had hij zichzelf en anderen veel miserie kunnen besparen”, denken ze erover.

Populair

Laatste nieuws