Stan Van Samang in diepe rouw na plots overlijden: "Ons veel te vroeg verlaten" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Stan Van Samang in diepe rouw na plots overlijden: "Ons veel te vroeg verlaten"

Stan Van Samang in diepe rouw na plots overlijden: "Ons veel te vroeg verlaten"

Stan Van Samang is in diepe rouw. De zanger en ‘Thuis’-acteur moest vorige week helaas afscheid nemen van een goede vriend. Dat laat hij zelf weten op Instagram.

Phill, met wie Stan Van Samang regelmatig de studio indook, is helaas overleden aan de gevolgen van kanker. “Phill, met wie ik tal van deuntjes schreef, waarvan er zelfs een paar op een album belandden, verliet ons vorige week. Veel te vroeg”, schrijft de zanger diep bedroefd op Instagram. “Aan de andere kant van de wereld, maar voor altijd in mijn hart. Forever in my heart, Mr. Tate!” sluit hij zijn emotionele bericht af.

Speciaal voor ‘Lichtpuntjes tegen kanker’, de campagne van Eén samen met Kom op tegen Kanker, houdt Stan een lampion met daarop de naam van zijn goede vriend voor zich. De hele week kan je nog een lampion kopen en een lichtje laten schijnen voor iemand die gemist wordt.

Gelukkig steken Stans volgers hem meteen een hart onder de riem na dit droevige nieuws. “Veel sterkte met dit grote verlies”, “Sterkte, makker”, “Warme knuffels”, “Mooi gebaar” en “Je bent een topkerel, Stan”, lezen we tussen de vele hartjes in de reacties.

Populair

Laatste nieuws