Zeer verrassend nieuws over Karen, Kristel en Josje Buitenland
Buitenland

Zeer verrassend nieuws over Karen, Kristel en Josje

Zeer verrassend nieuws over Karen, Kristel en Josje

Karen, Kristel en Josje vormden voorheen K3. Zij gaven de fakkel door in 2015 aan Marthe, Klaasje en Hanne. Karen, Kristel en Josje vormden 6 jaar lang een hecht trio. Althans, dat leek toch zo.

Nadat de dames besloten K3 door te geven aan de nieuwe generatie, leek het er echter sterk op dat de dames niet meer samen door één deur konden. Bij het afscheid van K3, stonden Kristel en Karen in tranen, terwijl Josje er met een glimlach stond. Karen en Kristel hadden duidelijk hartpijn, terwijl Josje eerder zei: "Tijd voor iets nieuws."

Karen en Kristel werden nadien nog samen gespot, maar Josje was er nooit bij. Het trio werd nooit nog samen gespot en in interviews werd er niet veel over elkaar gelost buiten "iedereen gaat nu zijn eigen weg". Vele fans beschuldigden Josje er toen ook van dat het haar schuld was dat Karen en Kristel er ook mee stopten, wat uiteraard ontkent werd door het trio.

Intussen lijkt alles weer koek en ei tussen de oude K3'tjes. Josje postte namelijk een leuke foto van hen samen op een terras, mét Josje haar baby. De drie genieten duidelijk van het weer én van elkaar. De fans hopen stiekem al op een reünie-tournee.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Terrasjesweer! 🌞

Een bericht gedeeld door Josje Huisman (@josjecoos) op 16 Apr 2019 om 11:50 (PDT)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws