Bart De Pauw toch weer aan de slag op tv?: "Wij sluiten samenwerking niet uit" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Bart De Pauw toch weer aan de slag op tv?: "Wij sluiten samenwerking niet uit"

Bart De Pauw toch weer aan de slag op tv?: "Wij sluiten samenwerking niet uit"

Vorige week werd Bart De Pauw met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis na een zelfmoordpoging. Intussen is de tv-maker weer thuis. Volgens zijn vrouw en dichte omgeving zit Bart heel diep. Maar misschien komt er nu wel beter nieuws zijn richting uit.

“Bart zat de laatste tijd heel diep. Het is een cocktail van verdriet, schaamte en boosheid die hem zover heeft gedreven”, zei zijn vrouw, Ines De Vos, vorige week in Het Laatste Nieuws. “Als je dit verneemt over een vriend, is dat vreselijk”, wilde goede vriend Jan Verheyen erover kwijt. “Maar niet geheel onverwacht, helaas.”

“Eender welke andere sterveling die een misdrijf pleegt en vervolgens zijn boete betaalt of straf uitzit, krijgt een tweede kans. Maar die vlieger gaat niet op voor Bart De Pauw”, bedacht de regisseur zich in de krant. Terwijl hij ooit de grootste tv-maker van Vlaanderen, komt hij nu nergens meer aan de bak. “Da’s ongelofelijk hard. Je bent 54 jaar en je mag nooit meer doen wat je graag én goed doet?” Maar komt daar binnenkort verandering in?

Waar veel zender niets met Bart De Pauw te maken willen hebben, lijkt de deur bij VTM op een kier te staan. “Frisse ideeën en originele programmavoorstellen zijn bij ons altijd welkom”, klinkt het bij woordvoerster Tine Danschutter. Ze hebben nog nooit nauw samengewerkt met de tv-maker. “Er was alleen ‘De Omgekeerde Wereld', een programma dat Koeken Troef! (Barts productiehuis, red.) twee jaar geleden voor ons maakte. Er staan op dit moment geen nieuwe projecten in de steigers, maar naar de toekomst toe sluiten we niets uit.”

Populair

Laatste nieuws