Keert Freek toch nog terug in 'Familie'? Acteur verklapt per ongeluk meer TV en Radio
TV en Radio

Keert Freek toch nog terug in 'Familie'? Acteur verklapt per ongeluk meer

Keert Freek toch nog terug in 'Familie'? Acteur verklapt per ongeluk meer

Danny Dorland, ook wel bekend als Scott uit ‘#LikeMe’, was onlangs nog in ‘Familie’ te zien als Freek, het “ettertje” met zijn “grote bek” - zo wordt hij op sociale media beschreven -, die de sfeer op het studentenkot wat kwam verzieken. Intussen is hij al uit de reeks verdwenen. Maar voor hoelang?

“’t Was kort en krachtig, maar heel geslaagd”, denkt Danny Dorland over zijn tijd bij de populaire VTM-soap. “Ik heb er enorm van genoten en hoop dat de kijkers dat ook hebben gedaan. Ik heb me rot geamuseerd omdat ik soms helemaal loos mocht gaan”, gaat de acteur verder in TV-Familie.

“Zo’n rol als irritante figuur ligt heel ver van me af en had ik ook nog niet vertolkt. Vandaar dat ik daar zin in had”, legt Danny uit. Freek, “een foute Hollander, die wiet smoort en zijn kotgenoten serieus op de zenuwen werkt”, ofwel vind je hem leuk, ofwel haat je hem. In zijn geval geldt vooral laatste. Al denkt de acteur dat zijn personage nog veel potentieel heeft om te groeien.

Is het dan de bedoeling dat Freek nog terugkeert in de reeks? “Euh, dat weet ik nog niet”, klinkt het. “Maar mocht dat zo zijn, zou ik dat helemaal niet erg vinden. Aangezien ik graag in België wil blijven wonen en werken, zou dat ideaal zijn.” Op zijn laatste draaidag zei iemand zelfs: “Freek is niet dood, dus wie weet komt hij nog wel terug.” “Maar dan moet Freek wat gekalmeerd zijn en matuurder uit de hoek komen”, lacht Danny.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws